Welkom bij Ons Lesmateriaal | Ons lesmateriaal

Onder het motto “ons lesmateriaal - passend en professioneel” werkt een community van informatica-docenten en andere experts aan open leermateriaal voor de keuzethema’s van het vak informatica in het VO. Deze community wordt georganiseerd door de vakvereniging i&i - voor docenten informatica en digitale geletterdheid. Deze community is nog erg pril: het startschot hiervoor is gegeven op de jaarlijkse i&i conferentie, op 10 november 2022. Op deze website zijn de actuele ontwikkelingen rond deze community te volgen.


Dit discussietopic is een voortzetting van het oorspronkelijke topic op https://onslesmateriaal.nl/community/2022/11/25/onslesmateriaal.html
2 likes

Via het i&i forum kun je opmerkingen en vragen bij deze post plaatsen.

Een goede zaak om als vereniging het beheer over ons eigen materiaal te hebben. Nu is het zaak collega’s te vinden die hieraan een bijdrage willen leveren. Als ik het goed begrepen heb is er al een groepje actief. Misschien is het handig hier een overzicht te plaatsen.
Zelf wil ik wel aan de slag met de module SQL.

Je kunt je interesse voor deelname in een themateam of gebruikersgroep melden via het formulier bij het artikel: Doe je mee? | Ons lesmateriaal.
Of direct naar het formulier