Op zoek naar goede webhosting

Hoi allemaal,
Voor mijn nieuwe school in Castricum ben ik op zoek naar een betrouwbare webhoster. Ik ben op zoek naar een betaalbaar reseller account waar ik voor alle leerlingen subdomeinen aan kan maken. Hierdoor hou ik controle over alles wat de leerlingen doen en kunnen ze werken met HTML/CSS, PHP, MySQL etc.
Wie heeft er goede ervaringen?

groetjes,
Jack Tempel

Wij gebruiken daar Antagonist voor, zijn we wel tevreden over.

Wij gebruiken Zenid.net. Handig met subdomeinen en zeer betaalbaar.

Hoi Peter,
Gebruik je dan het standaard reselleraccount op https://www.antagonist.nl/reseller/ en geef je daar subdomeinen op uit?

groeten,
Jack

Hoi Peter,

Gebruik je het reseller 1 account op https://www.zenid.net/voor-webdesigners/ en geef je daar alle leerlingen een subdomein van?

groetjes,
Jack

We gebruiken het business pro pakket.
Inderdaad.

Onze school deed het in het verleden online, maar ik ben daar bewust niet mee doorgegaan. We draaien nu lokaal vanuit de netwerkschijf van de leerlingen. Omdat MySQL een lastige is qua manier van opslag, doen we dit deel nu met SQLite. Daarmee is een site een enkelvoudige map met bestanden op de dataschijf van de leerlingen, en kunnen ze thuis net zo goed verder werken. Ook is het maken van backups/versiebeheer makkelijker, er hoeft geen FTP plaats te vinden etc.
De computers waarmee ze werken hebben XAMPP, Atom en SQLiteBrowser om lokaal te kunnen hosten en bewerken. Omdat de 3 programma’s open source en gratis zijn, installeren ze het vaak ook thuis.

Wij gebruiken al tien jaar Orange Lemon https://www.orangelemon.nl/pakketten medium pakket Komt op ongeveer 85 euro inclusief domeinnaam.